Workshops

Agility, Hoopers, Van alles Wat!

Als u het idee heeft om een workshop te willen organiseren voor uw eigen hondenvereniging of hondenschool en bent u nog op zoek naar iemand die de workshop zal geven? Wij hebben de mogelijkheden om op uw locatie workshops Hoopers en Aktieve Fun Training te geven.

Ook als u over eigen Agility toestellen beschikt, kunnen wij een leuke Agility workshop bij u verzorgen.

Heeft u zelf een groepje mensen bij elkaar die graag een workshop willen volgen met elkaar, maar niet weten binnen welke sport? Dan bieden wij de uitkomst: De Van Alles Wat Workshop.

Wij zullen op onze eigen trainingslocatie in Krimpen aan den IJssel workshops gaan verzorgen! Interesse? Neem contact met ons op!

Riemen en Speeltjes maken

Regelmatig organiseren wij een leerzame en gezellige workshop Riemen en Speeltjes maken.

Deze avond kan je volledig je eigen creativiteit kwijt in het maken van leuke speeltjes en/of riemen voor je honden. Er zijn diverse kleuren ppm-touw aanwezig, daardoor is elke riem en/of speeltje onderscheidend van alle andere!

Vind je van jezelf dat je niet zo creatief ben? Geen probleem, er zullen genoeg voorbeelden aanwezig zijn, die je na zou kunnen maken, bijpassend bij je hond!

Kosten voor deze gezellige en leerzame avond zijn € 30,- p.p.

Inclusief koffie, thee, wat lekkers en al uw eigen gemaakte creaties!

Wilt u ook een keer mee doen aan deze workshop, meld u nu alvast aan via hondinaktie@outlook.com Zodra er voldoende geïnteresseerde zijn, zullen we een datum plannen.

Snuffelmat en fleecespeeltjes

Regelmatig organiseren wij een leerzame en gezellige workshop Snuffelmatten en/of Fleecespeeltjes maken.

Deze avond kan je volledig je eigen creativiteit kwijt in het maken van een mooie (gekleurde) Snuffelmat of diverse Fleecespeeltjes. Er zijn diverse kleuren fleece aanwezig, daardoor is elke snuffelmat of speeltje onderscheidend van alle andere!

Vind je van jezelf dat je niet zo creatief ben? Geen probleem, er zullen genoeg voorbeelden aanwezig zijn, die je na kan maken, bijpassend bij je hond en je eigen wensen!

Deze avond zal er ook uitleg gegeven worden over hoe je de snuffelmat het beste aan uw hond kan aanbieden.

Kosten voor de snuffelmat maken zijn € 20,- p.p.
Kosten voor de FleeceRiemen en/of Speeltjes maken zijn € 20,- p.p.
Inclusief koffie, thee, wat lekkers en al uw eigen gemaakte creaties!

Wilt u ook een keer mee doen aan deze workshop, meld u nu alvast aan via hondinaktie@outlook.com. Zodra er voldoende geïnteresseerde zijn, zullen we een datum plannen.

Informatie

Voor meer informatie over bovenstaande workshops kunt u contact met ons opnemen of kijk op onze Facebookpagina voor geplande workshops.

Trainingen op uw locatie:

In overleg geven wij op uw locatie privé of groepstrainingen. Afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse, bepalen we in overleg de trainingen die wij op de gewenste locatie kunnen aanbieden. Voor de mogelijkheden en prijs informatie, stuurt u een email!