AGILITY

MEI 2019:
Omdat wij op dit moment een lange wachtlijst hebben voor groeps- en privé trainingen Agility, zetten wij geen nieuwe mensen meer op de wachtlijst… Zodra er weer nieuwe groepen kunnen starten en de wachtlijst is ingekort, maken we een melding op deze pagina.
————————————————————————– 


Wij bieden zowel privé training als groepstraining aan. Onze groepen bestaan uit maximaal 3 tot 4 cursisten met hun hond.

Ook voor de pré-agility training kunt u bij ons terecht, gemiddelde leeftijd vanaf 7 á 8 maanden. De pré-agility word altijd als privé-les gegeven.

Doordat onze kwaliteiten liggen bij het aanleren van de agility, handler leren handelen binnen het parcours, specifieke ‘problemen’ binnen de training te analyseren en aan te werken, volgen veel mensen bij ons Privé-trainingen.

Tarieven:
Groepstraining, 10 lessen – € 90,-
Privétraining, 30 minuten – € 17,50

Bij het aanleren van de agilitytoestellen is het van groot belang, om dit op een positieve, motiverende en beheerste manier te doen. Zoals U begrijpt heeft elke hond een eigen karakter, waardoor bij elke hond een andere leermethode/aanpak nodig is. Wij besteden ook veel aandacht aan de interactie tussen de handler en zijn hond. Daardoor zal elke hond het leerproces op zijn eigen tempo kunnen doorlopen.

U en uw hond zijn nooit uitgeleerd bij de agilitytraining, ook voor gevorderde honden die wedstrijden lopen geldt dit. U en uw hond leren veel door advies van derde te krijgen en te kijken naar andere handlers en hun honden. Daarom adviseren wij om regelmatig met andere cursisten en/of trainers te trainen, zodat je feedback aan elkaar kan geven, dat is bevorderend voor het niveau van je hond binnen de training en wedstrijden.

Als u ook graag wat meer zou willen trainen/leren met uw hond(en), bieden wij u gelegenheid om gebruik te maken van onze agilitybaan. U zult dan begeleiding krijgen van gediplomeerd instructrice Gerdine. Ook voor dingetjes waar u binnen een parcours tegen aanloopt (kort gezegd: probleemgedrag), willen wij u graag verder helpen. Als u interesse heeft voor het volgen van de agility training, kunt u contact met ons opnemen.

Als u over eigen agilityspullen en een trainingsveld beschikt, zijn wij ook bereid om bij u langs te komen om een training te geven.